آشپزی

چگونه ماست چکیده درست کنیم؟

مواد لازم برای تهیه ماست چکیده :

 

ماست پرچرب ۶ پیمانه

– روغن زیتون بکر ۳ قاشق سوپ‎خوری

سیر ۲ قاشق سوپ‎خوری

– رزماری ۱ قاشق سوپ‎خوری

– آویشن ۱ قاشق سوپ‎خوری

– پیازچه ۱ قاشق سوپ‎خوری

– مریم گلی ۱ قاشق سوپ‎خوری

– رنده پوست لیموترش ۱ قاشق سوپ‎خوری

– ریحان ۱ قاشق سوپ‎خوری

– نمک ½ قاشق چای‎خوری

– پودر فلفل قرمز ¼ قاشق چای‎خوری

 

طرز تهیه ماست چکیده :

– یک آبکش فلزی را روی کاسه‎ای بزرگ قرار داده و سطح آبکش را با چهار لایه پارچه توری ریز (تنظیف) می‎پوشانیم، طوری که توری کامل داخل و اطراف لبه‎های بیرونی آبکش را بپوشاند.

– ماست را با قاشق درون آبکش ریخته و روی آبکش را با نایلون می‎پوشانیم و پس از آن حدود ۱۲ ساعت در یخچال نگه می‎داریم.

– سیر، ریحان، رزماری، مریم گلی و پیازچه را ریز می‎کنیم.

– پوست لیمو ترش (فقط قسمت زرد رنگ) را رنده می‎کنیم.

سبزیجات خردشده را با پوست لیمو ترش، نمک، فلفل و روغن زیتون در کاسه‎ای کوچک هم زده و مخلوط می‎کنیم.

– نیمی از ماست کیسه‎ای را در قالب (اگر می‌خواهید ماست قالبی داشته باشید) یا ظرف شیشه‌ای مناسب سرو ریخته و روی آن را با لایه نازکی از نیمی از مخلوط گیاهی می‌پوشانیم.

– دوباره این‌کار را تکرار کرده، باقی‎مانده ماست کیسه‎ای و سبزیجات را لایه‌ای اضافه می‎کنیم.

– سطح قالب را پوشانده و حداقل ۱۲ ساعت در یخچال نگه می‎داریم.

– پس از آماده شدن کمی در دمای اتاق نگه داشته و بعد سرو می‎کنیم.

بیشتر بخوانید بیشتر بدانید  چگونه ترس را در طوطی ها از بین ببریم؟

نکات :

ماست چکیده و خامه‌ای همراه با میان‌لایه‌های سبزیجات که نام اصلی آن (Yogurt Cheese Torte) است. این نوع ماست سبزیجاتی را روی کراکر، نان (ترتیلا، پیتا و …) یا در کنار غذا و سالاد می‎توان سرو کرد.

از سس پستو هم می‎توانید برای درست کردن آن استفاده کنید.فراموش نکنید سبزیجات دیگری نیز می‎توانید به این ترکیب اضافه یا کم کنید. بهتر است از ماست پرچرب استفاده کنید. این ماست را می‎توانید تا ۱ هفته در یخچال نگه دارید.

برای درست کردن ماست چکیده و مخلوط کردن آن با سبزیجات نیاز است تا آن را چند ساعت‎ در یخچال بگذارید تا در نهایت ماستی پرملاط و خوشمزه خواهید داشت. بسته به نیاز خودتان می‎توانید مقدار ماست را کمتر یا بیشتر کنید.با این میزان مواد ۳۲ قاشق غذاخوری ماست چکیده با سبزیجات خواهید داشت.

4+

Related posts

Leave a Comment

ml>