مهاجرت

چگونه میتوانیم به اتریش مهاجرت کنیم؟

هر ساله افراد زیادی تمایل دارند برای تحصیل, کار و زندگی وارد کشور اتریش شوند. حال چرا افراد اتریش را برای زندگی انتخب مینمایند؟ مزایای مهاجرت به اتریش چیست؟ در این مقاله سعی شده است شما را با شرایط کار , تحصیل در اتریش و هزینه زندگی در اتریش آشنا نماییم و ببینیم چرا به گفته کارشناسان این کشور بهترین کشور جهان برای زندگی است.

جمهوری فدرال اتریش کشوری مدرن و پیشرفته با مناظر طبیعی زیبا و فرهنگی غنی در اروپای غربی است. کشور اتریش از جنوب با کشور ایتالیا و اسلوونی و در شمال با المان و جمهوری چک همسایه است. همسایگان شرقی و غربی آن به ترتیب اسلوواکی, مجارستان, سوئیس و لیختن اشتاین هستند.

رودخانه های پر آب و جنگل های زیبا در تابستان و کوهای زیبای پوشیده از برف در زمستان مناظر طبیعی بسیار زیبایی را در اتریش به وجود آورده است و جاذبه های طبیعی این کشور از دلایلی است که سالانه هزاران نفر را برای گردشگری راهی این کشور می کند. پایتخت آن شهر وین ترکیبی از سنت و مدرنیته است. معماری زیبای این شهر در کنار زندگی مدرن آن, وین را به عنوان بهترین شهر جهان به مقصد بسیاری از افراد از سراسر جهان برای تفریح و زندگی مبدل کرده است. همین مسائل سبب شده سالانه عده زیادی قصد مهاجرت به اتریش داشته باشند.

زبان رسمی مردم کشور اتریش زبان آلمانی است و واحد پول این کشور یورو می باشد. کشور اتریش در سال ۱۹۹۵ به اتحادیه اروپا و سپس به کشورهای عضو شنگن پیوست. جمعیت آن در حدود ۸,۵۰۰,۰۰۰ (هشت میلیون و پانصد هزار) نفر است که بیش از ۸۰ درصد آنها مسیحی هستند. شهر ها ی مهم دیگر این کشور بعد از شهر وین, گراتس, اینسبروک, زالتسبورگ, کلاگن‌فورت و … است. ما در این مطلب به بررسی انواع روش های مهاجرت به اتریش می پردازیم.

شرایط و روش های مهاجرت به اتریش

روش های مختلفی برای مهاجرت به اتریش وجود دارد که از جمله این موارد میتوان به مهاجرت تحصیلی, مهاجرت کاری, مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و … اشاره کرد. موسسه حقوقی توسعه گران مهر تهران و شیراز با برخورداری از کادری مجرب و وکلای زبده حقوق بین الملل به تمام سوالات شما در زمینه مهاجرت به اتریش و شرایط ورود به این کشور و زندگی در آن پاسخ می دهد. با ما تماس بگیرید تا با مشاوره ای تخصصی شما را به اهدافتان نزدیک تر کنیم.

مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل

مهاجرت تحصیلی همواره از بهترین, کم هزینه ترین و کم ریسک ترین روش های مهاجرتی محسوب می شود. از آنجایی که فرد برای تحصیل در اکثر کشورهای جهان باید مبالغی را به عنوان شهریه دانشگاه و … بپردازد اگر شما کشوری را انتخاب نمایید که دارای تحصیلی تقریبا رایگان باشد گزینه ای استثنایی را برای مهاجرت یافته اید. دانشگاه های اتریش با دریافت شهریه ای در حدود ۳۵۰ تا ۷۵۰ یورو در هر ترم تحصیلی از ارزانترین و در عین حال معتبرترین دانشگاه های اروپا و جهان محسوب می شوند. لذا تحصیل در اتریش به گزینه ای بسیار معقول برای شما تبدیل میشود.

بیشتر بخوانید بیشتر بدانید  چگونه لاتاری ثبت نام کنیم؟

تحصیل در اتریش برای متقاضیان تحصیل نیازی به داشتن مدرکی دال بر دانش زبان آلمانی ندارد و این امکان برای افراد وجود دارد که در بدو ورود خود ابتدا به آموزش زبان بپردازند و پس از آنکه دانش زبان فرد به حد مورد نیاز رسید وارد دانشگاه می شود. این امر یکی از مزیت های اتریش نسبت به آلمان است. زیرا هنگامی که شما در حال اخذ مدرک زبان برای کشور مورد نظر هستید امکان تغییر قوانین وجود دارد. ولی اگر ابتدا پذیرش دانشگاه را اخذ نمایید و سپس دوره زبان را زیر نظر همان دانشگاه بگذرانید تغییر قوانین در وضعیت شما تغییری ایجاد نمیکند. این امر یکی از بزرگترین نگرانی های افراد را مرتفع خواهد نمود.

اگر شما در حال تحصیل در مقطع کارشناسی در دانشگاه های سراسری هستید این امکان را دارید که واحد های درسی خود را به دانشگاه های اتریش انتقال دهید و مدرک تحصیلی خود را از اتریش اخذ نمایید.

از طرف دیگر اگر شما به هر دلیلی شرایط تحصیل در دانشگاه های دولتی اتریش را نداشته باشید باز هم ما گزینه ای برای شما داریم. شما میتوانید دانشگاه های خصوصی را برای تحصیل در اتریش انتخاب نمایید و به زبان انگلیسی در این دانشگاه ها به تحصیل بپردازید. تحصیل یکی از بهترین روش های مهاجرت به اتریش می باشد.

تحصیل در اتریش در مقطع کارشناسی ۴ سال, در مقطع کارشناسی ارشد ۲ سال و در مقطع دکتری ۳ تا ۵ سال به طول می انجامد. در طول مدت تحصیل یک دانشجو اجازه کار پاره وقت ۱۰ تا ۲۰ ساعت در هفته بسته به مقطع تحصیلی خود دارد که میتواند تا حدود زیادی هزینه های زندگی فرد را نیز تامین نماید.

مهاجرت به اتریش از طریق کار

از آنجایی که کشور اتریش از اعضای اتحادیه اروپا و عضو پیمان شنگن می باشد بسیاری از افراد تمایل به اخذ ویزای کار در اتریش را دارند. این کشور علاوه بر دستیابی به در آمدی بالا , به اقامت اتریش و در نهایت تابعیت این کشور نیز دست پیدا کنند. اگر شما مشغول به تحصیل در اروپا هستید و یا قبلا در اروپا تحصیل کرده اید شانس بسیار بالایی برای دریافت ویزای کار در اتریش دارید.

با این حال اگر از این امتیازات نیز برخوردار نیستید کارشناسان ما میتوانند شما را برای اخذ ویزای کار در اتریش جهت مهاجرت به اتریش یاری نمایند کافی است با ما تماس بگیرید تا از مشاوره ای تخصصی در این زمینه برخوردار شوید. موسسه حقوقی توسعه گران مهر شیراز با کادری زبده و تجربه ای فراوان در این زمینه شما را همراهی می نماید. در حالت کلی شرایط این ویزا مثل ویزای کار در آلمان است.

به طور خلاصه می توان گفت فرد برای اخذ ویزای کار در اتریش به کسب حداقل ۷۰ امتیاز نیاز دارد که میتواند این امتیاز را از معیارهایی چون سن, مدرک تحصیلی,سابقه کاری, حقوق بالا, کارهای تحقیقاتی و مدرک زبان کسب نماید.

اگر شما دارای سن زیر ۴۰ سال و دارای مدرک تحصیلی کارشناسی هستید همچنین اگر سابقه کار مناسبی در رشته تحصیلی خود دارید با ما تماس بگیرید. با کسب ۷۰ امتیاز شما می توانید ویزای ۶ ماهه از سفارت اتریش دریافت کنید که به شما این امکان را می دهد که در کشور اتریش به جستجوی کار بپردازید. پس از یافتن کار و بستن قرارداد کاری و طی کردن مراحل اداری کارت اقامت یک ساله ای برای شما صادر می شود که بوسیله آن می توانید همراه خانواده تان در کشور اتریش اقامت داشته باشید. معمولا بعد از آنکه ۴ تا ۵ سال در این کشور کار کرده و مالیات پرداخت کنید میتوانید تقاضای اقامت دائم نمایید.

بیشتر بخوانید بیشتر بدانید  روز هنرهای نمایشی

حتی اگر شرایط لازم برای دریافت ویزای کار اتریش را ندارید نگران نباشید. ما این امکان را فراهم کرده ایم که شما بتوانید با تحصیل رایگان در اتریش رزومه خود را تقویت کنید و به این ترتیب پس از تحصیل به راحتی جذب بازار کار کشور اتریش و دیگر کشورهای اروپایی شوید و علاوه بر کسب در آمدی بالا به اقامت دائم این کشورها نیز دست پیدا کنید.

مهاجرت به اتریش از طریق سرمایه گذاری

یکی از روش های مهاجرت سرمایه گذاری در اتریش است. یکی از این روش های سرمایه گذاری ثبت شرکت در اتریش است که از خارج از این کشور امکان آن وجود ندارد و اگر شما به واسطه تحصیل یا کار در این کشور باشید این امکان را دارید که ثبت شرکت را انجام دهید. با توجه به نرخ مناسب مالیات در این کشور گزینه مناسبی برای مدیران و صاحبان مشاغل است. روش دیگر سرمایه گذاری سنگین است که مبلغ مورد نیاز شما ۳ میلیون یورو می باشد و شما با سرمایه گذاری این مبلغ در کشور اتریش میتوانید در یک بازده زمانی بسیار کوتاه به پاسپورت یا تابعیت اتریش برای خود و خانواده تان دست پیدا کنید.

این مبلغ باید به صورت نقد باشد و منبع ایجاد آن نیز مشخص باشد. یعنی شما باید بتوانید ثابت نمایید که از کدام روش قانونی این میزان پول را بدست آورده اید. با آغاز روند کار بررسی شرایط شما, پول در حساب خودتان مسدود خواهد شد و اگر پس از بررسی های لازم با در خواست شما موافقت گردید این مبلغ وارد چرخه پروژه های دولتی اتریش می گردد و شما و خانواده تان پاسپورت اتریش را دریافت می نمایید و در غیر این صورت این مبلغ به شما مسترد خواهد شد.

با توجه به بررسی روش های مهاجرت به اتریش پیشنهاد کارشناسان ما به شما آن است که ابتدا به طرق کم ریسک تر نظیر تحصیل و کار به کشور اتریش وارد شوید و در ضمن زندگی در این کشور به سرمایه گذاری سبک یا ثبت شرکت بپردازید. این کار موجب می شود شما فرصت آشنایی با فضای اقتصادی این کشور را داشته باشید و با یک آگاهی کامل به سرمایه گذاری اقدام کنید.

کارت اقامت قرمز سفید قرمز اتریش

قوانین مربوط به این شیوه اقامتی از سال ۲۰۱۱ تصویب گردیده است. مخاطب این قانون شهروندان کشورهای خارج از اتحادیه اروپا هستند. یکی از موارد اعطای آن افرادی است که در کشور اتریش تحصیلات خود را به پایان رسانده اند. با این کارت اقامت فرد امکان دسترسی نامحدود به بازار کار را پیدا می کند. این کارت بر اساس سنوات تحصیلی فرد و شغلی که متقاضی بعد از تحصیلات خود به آن مشغول می شود به فرد اعطا می گردد. حال اگر شما با داشتن این کارت حداقل ۱۰ ماه از ۱۲ ماه را مشغول به کار باشید این امکان را دارید که برای کارت تکمیلی قرمز سفید قرمز اقدام کنید و از مزیت های بیشتری در کشور اتریش برخوردار شوید.

بیشتر بخوانید بیشتر بدانید  چگونه به تورنتو مهاجرت كنيم؟

هزینه زندگی در اتریش

سوال در زمینه هزینه زندگی از مواردی که هر فردی که قصد مهاجرت به اتریش را دارد، ممکن است برایش ایجاد شود. کشور اتریش از بهترین کشورهای جهان و نه لزوما گران ترین آنهاست. طی مطالعات انجام شده برای تعیین هزینه زندگی توسط موسسه مرکز , زندگی دراین کشور بسیار مقرون به صرفه است. این موسسه در سال ۲۰۱۵ نتیجه تحقیقات مجدد خود را برای انتخاب بهترین شهر جهان در بین کلان شهر های دنیا اعلام کرد.

در این لیست شهر وین ، پایتخت اتریش باز هم برای ششمین بار به عنوان بهترین شهر جهان انتخاب شد. برای آنکه یک شهر بتواند به این عنوان دست پیدا کند معیار های متفاوتی در نظر گرفته شده اند که از جمله آنها سطح رفاه اجتماعی , امنیت اجتماعی , اوضاع سیاسی و اقتصادی , سیستم آموزش و پرورش , سیستم های حمل و نقل درون شهری و برون شهری و ….را می توان نام برد. شهر زوریخ سوئیس , اکلند نیوزیلند , مونیخ آلمان و ونکوور کانادا در رتبه ها دوم تا پنجم این فهرست بهترین شهرهای دنیا قرار گرفته اند.

سیستم بهداشت و درمان در کشور اتریش در نوع خود بهترین است. افراد استخدام شده و افراد دارای شغل آزاد از بیمه های اجباری برخوردارند. خانواده این افراد شامل همسر و فرزندان فرد بیمه شده میتوانند از بیمه مشترک بدون پرداخت هیچ هزینه ای برخوردار شوند. زیرساخت های حمل و نقل مدرن و تولید انرژی در این کشور در جهان بی نظیر است.

به طور کلی هزینه زندگی مجموعه از هزینه های مسکن, خوراک و پوشاک, حمل و نقل, بیمه و … می باشد. میزان هزینه زندگی همواره بسته به سطح زندگی افراد و بهره مندی از امکانات متفاوت است. این مطالب مورد پرسش افرادی است که قصد مهاجرت به اتریش را دارند.

به طور خلاصه ریز هزینه زندگی در اتریش به صورت زیر می باشد:

  • هزینه اجاره مسکن بسته به نوع خوابگاه , سوئیت یا آپارتمان بودن محل اقامت در اتریش ۲۰۰ یورو تا ۱۰۰۰ یورو
  • هزینه خوراک و پوشاک در اتریش ۱۵۰ یورو تا ۳۰۰ یورو
  • هزینه حمل و نقل در اتریش ۵۰ یورو
  • حق بیمه برای نفر اصلی در اتریش ۵۰ یورو که تمام افراد تحت تکفل می توانند از این بیمه استفاده نمایند
  • هزینه اینترنت و اشتراک برق گاز و تلفن در اتریش ۶۰ یورو تا ۳۰۰ یورو

 

منبع:estahbanaty.com

Related posts

Leave a Comment