چگونه جن تسخیر کنم؟

چندین نفر در باره موکل و جن پرسیده اند .بعضی اظهار علاقه کرده اند که موکلی داشته یا ؟؟؟تسخیر کنند. ما می خواهیم در این باره توضیح دهیم. در جایی اورده ایم در حال حاضر جن و انسان امکان ارتباط ندارند .اگر دیدید کسی مدعی چنین کاری شد و حتما او را به شکل گفته […]

چگونه روح احضار کنیم؟

هستند افرادیکه تمایل به احضار روح دارند و ما سعی کردیم در این چگونه به این مطلب بپردازیم. چگونه روح احضار کنیم؟ ۱) برای احضار روح لوازمی ابتدایی مورد نیاز است : اما پیش از هر چیز به یك روح احتیاج داریم (شوخی نمیكنم )؛ ما باید در اولین اقدام برای احضار یك روح نیت […]

چگونه یک دختر غریبه را عاشق خود کنیم؟

باور کنید یا نه، ازدواج با شخص مناسب می‌تواند در موفقیت شما تأثیرگذار باشد. نکات بسیاری وجود دارند که به مردان کمک می‌کنند ازدواج موفق داشته باشند. احتمالا بسیاری از شما کتاب معروف «مردان مریخی، زنان ونوسی» که سال‌ها پیش منتشر شد را به یاد دارید. این کتاب در آن زمان نوعی توهم در ذهن […]

چگونه پسر مغرور را عاشق خود کنیم؟

مردی را می‌شناسید که بسیار مغرور به نظر می‌رسد. احساس می‌کنید عاشقش شده‌اید اما نمی‌دانید چطور می‌توانید او را به خودتان جذب کنید. دوست دارید دوستتان بدارد اما او به نحوی مغرورانه رفتار می‌کند که نمی‌توانید احساسش را تشخیص دهید. اینجاست که باید روی آن موضوعاتی متمرکز شوید که مردها دوست دارند و در جذب […]

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider
آشپزی

چگونه پنیر درست کنیم؟

چگونه پنیر درست کنیم؟
چگونه پنیر درست کنیم؟

از طرف دیگر چون در اغلب پنیرهای موجود در بازار از خامه و چربی‌های نباتی یا حیوانی استفاده می‌شود برخی افراد مبتلا به چربی خون بالا و تعدادی از خانواده‌ها ترجیح می‌دهند که پنیر روزانه‌شان را به‌صورت خانگی و رژیمی تهیه کنند تا چربی دریافتی به حداقل برسد، اما مشکلی که بیشتر خانواده‌ها هنگام تهیه پنیر دارند این است که چرا پس از افزودن مایه، شیر لخته و تبدیل به پنیر نمی‌شود؟

گام اول:

 

شیر مورد استفاده برای تهیه پنیر خانگی باید از نوع پاستوریزه کم یا نیم‌چرب باشد. شیرهای استریلیزه برای این منظور مناسب نیست. شیر اگر حاوی نشاسته و داروهای آنتی‌بیوتیکی یا بار میکروبی بالایی باشد به پنیر و ماست تبدیل نخواهد شد. شیرهای محلی را توصیه نمی‌کنیم چرا که علاوه بر میزان چربی زیاد بار میکروبی بالایی دارد.

گام دوم:

 

به داروخانه یا عطاری بروید و قرص پنیر بخرید. دستور استفاده از این قرص‌ها که چه میزانی از آن باید به چه مقدار شیر افزوده شود روی ورقه قرص قید شده است. قرص پنیر بهتر از پودر آن است چرا که اگر میزان شیر مورد استفاده کمتر باشد، می‌توانید با محاسبه دقیق‌تری قرص را بر اساس خط آن دو تکه یا چهار تکه کنید. برای تهیه پنیر می‌توانید از سرکه و آبلیمو هم استفاده کنید و بیشتر روستایی‌ها و عشایر، پنیر محلی را به این روش تهیه می‌کنند، اما عیبش آن است که گاهی پنیر طعم سرکه و آبلیمو به خود می‌گیرد و از میزان کلسیم آن کاسته می‌شود.چگونه پنیر درست کنیم؟

گام سوم:

 

بیشتر بخوانید بیشتر بدانید  چگونه گوشت استیک را نرم کنیم؟

شیر پاستوریزه مورد نظر را تا کمی بالاتر از دمای بدن به گونه‌ای که انگشت را نسوزاند حرارت دهید و قرص پنیر را که از قبل داخل آب حل کرده‌اید به مدت دو دقیقه با شیر مخلوط کنید. حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه طول می‌کشد تا دلمه صاف و محکمی تشکیل شود. دلمه را با چاقو در امتداد طول و عرض چند برش دهید و سپس داخل یک پارچه صافی بریزید و مدتی اجازه دهید که آب آن خارج شود.

اگر به هر دلیلی دلمه نگرفت در همان ظرف اولی به آن کمی حرارت دهید. در این حالت کم‌کم دلمه پخته و سفت‌شده و آب پنیر از بافت آن خارج و روی سطح دلمه جمع می‌شود. می‌توانید آب پنیر را به دلیل ارزش تغذیه‌ای بالایی که دارد همچون شیر نوش‌جان کنید یا پنیر را در مقدار کمی از آن نگهدارید. پنیر حاصله را در قسمت پایینی یخچال بگذارید.​ پنیر خانگی پس از تولید بلافاصله قابل استفاده است و باید طی سه تا چهار روز مصرف شود چرا که در مقایسه با پنیرهای صنعتی فاقد مواد نگهدارنده و مستعد فساد و کپک‌زدگی است. این پنیر چون بی‌نمک و کم‌چرب است و دوره استراحت را نمی‌گذراند طعم چندان چشمگیری نداشته، اما خواص تغذیه‌ای قابل توجهی دارد.

فاخره بهبهانی – گروه سلامت

2+

Related posts

Leave a Comment