آشپزی

چگونه گوشت مرغ را نرم کنیم؟

چگونه گوشت مرغ را نرم کنیم

برای سهولت در آشپزی توصیه‌هایی برای خانمهای کارمند که می‌خواهند در کوتاهترین زمان ممکن غذایی خوشمزه درست کنندآورده ایم.

گوشت ناپز : یک قاشق شربت خوری سرکه به آب غذا اضافه کنید . گوشت سفت و چغر: مایه ای مرکب از بخش های مساوی سرکه و آب گوشت گرم شده تهیه کنید. مدت ۲ ساعت گوشت ناپز را در آن بخوابانید.

استیک یا بیفتک: فقط کافی است مخلوط از سرکه و روغن روی آن بمالید و بگذارید دو ساعت بماند.

مرغ ناپز: اگر می خواهید یک مرغ پیر را بپزید, قبل از طبخ آن را چند ساعت در سرکه خیس کنید, علاوه بر آنکه گوشت آن نرم خواهد شد طعم و مزه یک جوجه تازه سال را خواهد گرفت!

برای آنکه گوشت های سفت یا برخی از مرغهای دیرپز, زودتر پخته شود قبلا گوشت را مدت دو ساعت در مخلوطی از سرکه و روغن سالاد که به میزان مساوی با هم مخلوط کرده اید قرار دهید. اگر هنگام پختن گوشت های سفت مقدار بسیار کمی جوش شیرین در آب بریزید زودتر خواهد پخت.

منبع: رازهای آشپزی

روش نرم کردن گوشت و مرغ را در مقاله ای دیگر آموزش می‌دهیم.
یک روش راحت برای نرم کردن گوشت و مرغ چگونه گوشت مرغ را نرم کنیم
استفاده از سفیده تخم مرغ و نشاسته ذرت، گوشت و مرغ را نرم و لطیف می‌کند.
با پوشاندن قطعات گوشت یا مرغ با مخلوط سفیده تخم مرغ و نشاسته ذرت، آنها را نرم و لطیف کنید، این روش سفتى گوشت و خشکى آن را از بین می‌برد.

با نگه داشتن رطوبت گوشت یا مرغ توسط این مخلوط، حرارت به سرعت داخل گوشت و مرغ نمى‌شود، و به همین دلیل، ریسک، سوختن و پخت بیش از حد، کم می‌شود.

بیشتر بخوانید بیشتر بدانید  چگونه پنکيک شکلاتي درست کنيم؟

براى اضافه کردن طعم به گوشت و مرغ، شما می‌توانید سرکه برنج هم به مخلوط اضافه کنید.

منبع:fardanews.com

چگونه گوشت مرغ را نرم کنیم
چگونه گوشت مرغ را نرم کنیم

5+

Related posts

Leave a Comment

ml>